PORODIČNA TRAGEDIJA U SRBIJI: Sin mu se nije javljao na mobilni, pa otišao kod njega u stan i zatekao stravičan prizor! Ubio se sin poznatog…

Nebojša Trebješanin (24), sin poznatog srpskog psihologa Žarka Trebješanina (67), objesio se u porodičnom stanu u Beogradu. Kako Srpski telegraf saznaje, tijelo mladića je dva sata poslije ponoći na terasi pronašao njegov otac. Zasad nije utvrđeno zbog čega je psihologov sin digao ruku na sebe.

Ležao na betonu

 

– Žarko je nekoliko puta u toku dana pokušao da dobije sina na mobilni, ali bezuspješno. To mu je bilo sumnjivo jer mu se Nebojša uvijek javljao, pa je odmah sjeo u automobil i krenuo ka stanu da provjeri šta se dešava – kaže izvor iz istrage.

 

Kad je stigao kući, Trebješanin je zatekao stravičan prizor.

 

– On je izbezumljeno uletio u stan i počeo da doziva sina, ali se Nebojša nije odazivao. Prvo je pomislio da nije kod kuće, međutim, kad je izašao na terasu, zatekao je mrtvog sina. Mladić je ležao na betonu, a oko vrata mu je bio vezan produžni kabl – priča sagovornik Srpskog telegrafa.

 

Kako dodaje, istragom je utvrđeno da je Nebojša vezao kabl oko vrata, pa za metalnu cijev.

 

– Mladić se najvjerovatnije popeo na stolicu, a potom skočio i objesio se. Poslije izvijesnog vremena, kabl je popustio i otkinuo se, a mladi Trebješanin je pao na beton – kaže naš izvor.

 

Slomljen od bola

 

Potreseni otac odmah je sinu pritrčao u pomoć, ali mu spasa nije bilo.

 

– Žarko je bio slomljen od bola i tuge. Na sve načine je pokušavao da dijete vrati u život. Zvao je i ekipu Hitne pomoći. Ljekari su ubrzo stigli na lice mjesta, ali je mladić, nažalost, već bio mrtav. Pretpostavlja se da se ubio sat vremena prije nego što ga je otac pronašao. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovom tragedijom – dodaje naš sagovornik.

(Republika.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *