OVO JE TAJNO PISMO PRONAĐENO NA ARKANOVOM GROBU: Sakriveno u vazi sa cvećem, evo šta piše!

 

 

Tajno pismo otkriveno je u vazi sa cvećem na grobu vođe Tigrova!

Grob Željka Ražnatovića Arkana ne posećuju samo njegova žena Ceca i deca Veljko i Anastasija, već i žena srednjih godina, ekskluzivno saznaje Kurir.

Ljudi koji rade na Novom groblju rekli su nam da je nepoznata gospođa došla pre nekoliko dana i ostavila cveće u vazi. Nakon tog saznanja mi smo obišli Arkanovu večnu kuću i pored cveća našli i pismo u providnoj fascikli.

Naravno, nismo odoleli da ga ne pročitamo.

– Dragi moj, pišem ti sada jer znam da je prošla godišnjica, da su bili svi, ali ne i ja. Ja sam došla onako tiho, kao što si ti dolazio k meni. Volela sam te više od života i voleću te zauvek, jer si ti bio moj heroj. Znam da si nepravedno otišao na onaj svet. Znam da je ludo što ovo radim i znam da te je Ceca mnogo volela, kao i ti nju, i znam da bi ona život dala za tebe – stoji u pismu misteriozne žene.

– Ovo je prvi i poslednji put da dolazim na tvoj grob i zato ti ostavljam ovo pismo da deo mene bude uz tebe. Kiša je i hladno je, a tako je godinama bilo u mom srcu. Tigre moj, počivaj u miru, zauvek tvoja prijateljica, koja te čuva u srcu – napisala je u pismu žena koje je potpisala samo inicijalom N.

Radnici na Novom groblju kažu da je Arkanov grob inače veoma posećen.

– Mnogi njegovi poštovaoci dolaze i pokojnom komandantu ostavljaju pisma, cveće i pale sveće. Nedavno sam primetio jednu ženu koja je stajala na Željkovom grobu. Zadržala se oko pola sata, video sam da je ostavila cveće, ali na to nisam obraćao pažnju – ispričao nam je radnik koji održava groblje i sam iznenađen kad smo mu pokazali pismo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *