“ONA JE JELENIN UBICA! Dokaz: Pjevačicina BURMA na NJENOJ ruci!“ Jezive riječi na nacionalnoj frekvenciji!

U rijalitiju “Parovi“ je gostovala detektivka Katarina Ostojić, koja je, kao spoljni saradnik policije, učestvovala u potrazi za ubicom pjevačice Granda, Jelene Marjanović. Ona je bila podvrgnuta poligrafu, ne bi li se utvrdilo da li je bila iskrena kada je u prošloj epizodi govorila o ovom zamršenom slučaju.

U toku emisije javila se i Rada Matić, koja je dospjela u žižu javnosti kada je predala prepisku sa Zoranom Marjanovićem, ne bi li pomogla u istrazi ubistva negove supruge.

 

Poslije njenog uslijedio je poziv pobjednice prošle sezone “Parova“, Dalile Dragojević, koja je iznijela mišljenje da su Katarina Ostojić i Rada Matić na neki način umiješane u ubistvo. Čim se toliko eksponiraju u javnosti i otkrivaju podatke o Jeleni i Zoranu, to znači da su vrlo sumnjive.

 

Rada Matić ponovo se javila, poslije Dalilinog poziva, i vrlo uzbuđena objasnila da je Daliline riječi pogađaju, dodajući da smatra da je Jelenino ubistvo bilo ritualno ubistvo.

 

No, pravu pometnu u vili napravio je poziv gledateljke koja je tvrdila da je na ruci detektivke Ostojić primijetila burmu ubijene pjevačice. U toku večeri, Ostojićeva je pomenula da je sa Jelenine ruke skinuta burma, prije ubistva, a gledateljki se činilo sumnjivim to što Katarina skriva svoju ruku, kao da ne želi da iko vidi prsten na njoj.

 

– A i liči mi na onog ludog Zorana, sa tom bijelom košuljom. Ona je ubica – rekla je gledateljka, a Katarina je na to reaovala smijući se ovoj naivnoj teoriji. I druga gošća u vili, novinarka jednog dnevnog lista, rekla je gledateljki da detektivka na ruci nema burmu, već običan prsten.

(Srbija Danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *