KAO DA JE PREDOSJETILA SVOJU SMRT: Posljednja objava Donne Ares na Facebooku tjera na suze!

 

Donna Ares je svojim glasom oduševljavala fanove širom svijeta, i ne samo svojim glasom, nego i upornošću. Ona je preminula u svojoj 41. godini. Pjevačica se redovno obraćala svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa su svi imali priliku da vide tragediju kroz koju je prolazila.

Posljednja Donina objava danas će mnoge rastužiti.

“Voli vas vaša Dona Ares“, napisala je preminula pjevačica, a tada je pokazala koliko cijeni svoju publiku koja je tokom života uvijek bila uz nju.

Donna Ares se borila s opakom bolešću tri puta, a liječila se u Bihaću, Sarajevu i Danskoj. Dva puta je pobijedila rak, ali se vratio. Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe. Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

Podsjecamo
Bh. muzičarka Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, preminula je u 41. godini nakon duge i teške bolesti. Donna Ares se borila s opakom bolešću tri puta, a liječila se u Bihaću, Sarajevu i Danskoj. Dva puta je pobijedila rak, ali se vratio. Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe. Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *